Uitlaatservice

KLEINE ROEDEL HONDEN

Mijn werkgebied is: Arnhem, Velp, Oosterbeek


Hondenuitlaatservice Total Doggy Care is voor mensen met een drukke baan, die ziek of slecht ter been zijn, op vakantie gaan of gewoon een dagje weg willen. Kortom voor de eigenaar die door omstandigheden te weinig tijd aan zijn of haar geliefde huisdier kan besteden.

Waar mensen vaak niet aan denken is dat de hondenuitlaatservice er vooral voor uw hond is. Alle honden zijn roedeldieren en ze vinden het leuk om met soortgenootjes te spelen.

Het spelen is goed voor het fysieke en mentale welzijn van de hond. Door met soortgenoten uitgelaten te worden kunnen honden goed socialiseren en kunnen ze hun energie beter kwijt raken. Daardoor zijn honden binnenshuis ook rustiger.

Kortom, de uitlaatservice is er voor u en uw hond.


Voor onze eerste afspraak

De uitlaatservice houdt samen met u een intakegesprek om elkaar beter te leren kennen.

U kunt dan meteen al uw wensen kenbaar maken aan de uitlaatservice, bijvoorbeeld wat uw hond wel en niet mag of kan en waar de hondenuitlaatservice rekening mee moet houden.

Vervolgens gaat de hondenuitlaatservice ook een stuk met uw hond wandelen om te kijken of het klikt tussen de hond en uitlaarservice.


De auto van Total Doggy Care.

Er zijn mooie ruime hokken in de auto getimmerd die makkelijk schoon te houden zijn.

De auto is voorzien van rubberen matten tegen het uitglijden van uw hond en er is airconditioning, verwarming en water aanwezig.. Er zitten 7 hokken in onze wagen.

Als u een handoek bij de deur legt kan de hondenuitlaatservice uw hond zo schoon en droog mogelijk weer in huis laten.


Kleine roedel, maximaal 8 hondenDe wandeling

De wandeling met onze uitlaatservice duurt 60 tot 90 minuten, uitgezonderd bij extreem weer (als het bijvoorbeeld voor uw hond te warm of te koud is) De uitlaatsevice gaat naar verschillende hondenlosloopgebieden. Als u liever heeft dat uw hond aan de lijn blijft kan dat ook. Loopse teefjes kunnen helaas niet mee met hondenuitlaatservice Total Doggy Care. Wel is het altijd mogelijk dat dan de uitlaatservice een half uurtje met haar alleen gaat wandelen. Een aparte wandeling kan ook voor  puppies en oude hondjes.